11 juni 2012

snabbmums - marinerad mozzarella.



Ny favorit som kommer gå i repris! Vackert så ögat nästan gråter...

Örtkrukan från Sagaform som syns på bilden ovan är en riktig höjdare när man vill få Ica-örter att stå i en evighet. Lite pysslig att få ner vattnet i, men det är det faktiskt värt bara för ögonfägnaden att ständigt ha färska kryddor på bänken.




Marinerad chilimozzarella

Skiva några förpackningar mozzarella och lägg ut lite tjusigt på ett snyggt fat
3 msk vit balsamvinäger
3 msk olivolja
1/2 finhackad färsk röd chili
Salt & svartpeppar
Blanda ihop & häll över mozzarellan
Riv lite citronskal och strö över
Strö även över finhackad basilika eller mejram



2 kommentarer:

Skridskoänkans glada dagar sa...

Så mycket gott du bjudit på sista tiden! Parmensanmums måste tillagas snart!

Min plats i solen sa...

Mmm, och jag som älskar mozzarella! :)

Kram på dig