1 oktober 2011

leftovers for breakfast.




Gillar att ha lite rester i kylen att ta fram och knapra på till frukost. Lite överbliven hemgjord kräftröra (Philadelphiaost med hackade kräftrumpor och gräslök) kompar fint med några gröngölingar som skärbönor, ärtskott och lite avokado.

Det där lilla knytet är en saga för sig: Också Philadelphiaost mixad med soltorkade tomater, vitlök, basilika (färsk eller torkad) och salt efter behag, inlindat i lite salami eller lufttorkad skinka eller som sås till grillade köttet, eller...

Allerums prästost är nästan lika god som Västerbotten. Jag kan äta den i bitar, hur stora och många som helst. Men en skvätt krusbär- & vaniljmarmelad platsar ostmackan fint bland de andra godingarna.






Att sedan äta på darlingporslinet Blå Eld med en maskindiskbar nyare Adam till kopp är pricken över i! Man vill ju inte behöva findiska hur mycket som helst. Det är ju trots allt ledig lördag...

2 kommentarer:

Anna/Rackarungar sa...

Jo-jo, här har vi också en frulle som inte ser ut att gå av för hackor. Mums!

a piece of happiness sa...

Ååååå nu blir jag hungrig igen.....